Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

avatar for Rosa Fernandez

Rosa Fernandez

Sveriges Radio
Rosa Fernandez en svensk prisbelönt dokumentärmakare och radioproducent. Rosa är utbildad vid Stockholms dramatiska högskola (Dramatiska Institutet) där hon tog examen i radioproduktion 2009. Sedan dess har hon främst jobbat som radioreporter och producent men har även jobbat med svensk kortfilm och dokumentärfilm i olika roller.

De sista fem åren har hon arbetat heltid som producent på Sveriges största podd: P3 Dokumentär. Hon har producerat flera av de mest lyssnade radiodokumentärerna som gjorts de senaste åren om alltifrån "Knarkkungarna på Darknet" till "Skyltstölden i Auschwitz”. 2019 fick hon tillsammans med Karwan Faraj stora journalistpriset för radiodokumentär-serien "Terrorsyskonen och IS", i kategorin Årets berättare.

My Föreläsare Sessions

Saturday, September 11
 

10:15 CEST