Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

avatar for Niels Fastrup

Niels Fastrup

DR Nyheter
Niels Fastrup är undersökande journalist på DR Nyheter med tio års erfarenhet av avslöjanden om spionage, underrättelsetjänster, ekonomisk kriminalitet och skattefusk.
Han är specialicerad på att arbeta med svåra källor, som löper stor risk genom att samarbeta med journalister.
De senaste åren har han deltagit och organiserat flera stora gränsöverskridande avslöjanden i samarbete med bland annat SVT, Süddeutsche Zeitung, ARD och Le Monde.
Han har gjort flera dokumentärfilmer och är medförfattare till boken ""Det store skatterøveri"". Niels Fastrup har varit nominerad till det danska priset för undersökande journalistik både 2011, 2014, 2015 och 2019.

My Föreläsare Sessions

Saturday, September 11
 

16:15 CEST