Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

avatar for Moa Kärnstrand

Moa Kärnstrand

Frilans
Moa Kärnstrand är frilansjournalist och författare, som 2017 fick Guldspaden för sin bok Modeslavar där hon tillsammans med Tobias Andersson Åkerblom avslöjade barnarbete i H&M:s produktion i Myanmar. Hon gräver ibland för Kaliber och skriver för bland annat Vi, Fokus och Råd & Rön, ofta om klimat, hållbarhet och konsumtion samt för Svenska Dagbladet och GP med fokus på Asien/Kina. Hon anlitas också av bokförlag som manusredaktör för sakprosa.