Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

avatar for Knut Kainz Rognerud

Knut Kainz Rognerud

SVT
Knut Kainz Rognerud är norsk undersökande ekonomijournalist, författare. Han har bland annat jobbat tio år på tidningen Dagens Nyheter och är sedan 2010 anställd på Sveriges Televisions nyhetsredaktion. Han har även gjort flera dokumentärer och reportage för bland annat SVT Dokin och Uppdrag Granskning.
2018 visades hans och Christian Catomeris uppmärksammade dokumentär ”Det slutna sällskapet” om skandalen kring Svenska Akademien. Nominerad till TV-festivalen i Monte Carlos Guldnymfen 2016 för bästa ”News Item"". Nominerad till Stora Journalistpriset 2005. Vinnare Föreningen Grävande Journalisters Guldspaden 2004. Hans förra bok Tio Trasiga Teorier om Ekonomi nominerades till Guldspaden 2018.

My Föreläsare Sessions

Saturday, September 11
 

16:15 CEST