Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

avatar for Karwan Faraj

Karwan Faraj

Frilans
Karwan Faraj är frilansjournalist och föreläsare. Karwan har arbetat med ungdomskultur och sociala frågor i över 15 år. Han har tidigare tilldelats pris som Årets Ungdomscoach för sitt arbete med ungdomar i socialt utsatta områden.

Som journalist har Karwan gjort flera uppmärksammade radiodokumentärer för Sveriges Radio P1 och P3 som ”Det kriminella systemet”, ”Hennes resa till IS” och ”Ung Gangster”. Senast gjorde han Kristallen nominerade TV-dokumentären ”Gängkrigens tid” för TV4.

Teman som Karwan ofta skildrar i sina program är organiserad brottslighet och våldsbejakande extremism. Hans unika intervjuer tar oss ofta in i världar där vi får höra röster och berättelser som vi sällan hör. Karwan har tillsammans med Rosa Fernandez vunnit Stora Journalistpriset i kategorin Årets Berättare för serien Terrorsyskonen och IS.

My Föreläsare Sessions

Saturday, September 11
 

10:15 CEST