Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

avatar for Åsa Erlandsson

Åsa Erlandsson

Dagens Nyheter
Åsa Erlandsson har prisbelönats för flera av sina reportage med unika röster. I sin bok om skolattentatet i Trollhättan, som belönades med Stora journalistpriset, fick hon flera personer som talade ut för första gången, bland annat mördarens bror.

Hon fick stor uppmärksamhet för sitt reportage om tragedin i Bjärred, där föräldrarna hade dödat sina barn och sedan sig själva. Åsa fick polisernas berättelse, patrullen som inte hade en aning om vad de klev in i och som hittade den ena döda kroppen efter den andra i villan.

I fjol släpptes dokumentären ”Monstret och miraklet” om babyn som kastades ner i ett vattenkraftverk av sin egen pappa, där mamman ger sin berättelse.

Åsa Erlandsson har varit redaktör för tidningen Svensk Polis, arbetat för Veckans Brott, Dokument Inifrån och Uppdrag granskning i SVT och är numera reporter på Dagens nyheter. Åsa skriver just nu på en bok om terroristattentatet på Drottninggatan.

My Föreläsare Sessions

Friday, September 10
 

16:15 CEST