Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

avatar for Boken Familjen

Boken Familjen

BOK
Johanna Bäckström Lerneby - Mondial förlag

Boken Familjen blottlägger hur parallella samhällen fungerar i praktiken i våra förorter. Genom en unik inifrånblick i en av de mäktiga familjerna i Sverige berättar boken hur familjen under lång tid har lyckats bygga ett parallellt samhälle, hur de upprätthåller sin makt och hur de påverkar ett helt samhälle. Boken avslöjar också de svenska myndigheternas arbetssätt när de har ett enda uppdrag: Att slå ut familjens makt i Angered.