Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

Back To Schedule
Saturday, September 11 • 16:15 - 17:15
Slipa på din pitch

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!


Här får du möjlighet att pitcha just din idé inför någon av landets främsta arbetsledare. Du kommer att kunna välja vem du vill pitcha till i mån av plats, och pitchningarna görs enskilt.

Föreläsare
avatar for Anna Tiberg

Anna Tiberg

Hem & Hyra
Anna Tiberg är chef med ansvar för Hem & Hyras nio lokalredaktioner. Till varje nummer av tidningen handleder hon de lokala granskningar som redaktionerna producerar. I år är Hem & Hyra nominerade till Guldspaden med två olika bidrag i magasinsklassen.
avatar for Snezana Bozinovska

Snezana Bozinovska

Göteborgs-Posten
Snezana Bozinovska är grävredaktör på Göteborgs-Posten där hon varit med att bygga upp GP:s prisvinnande granskningsgrupp. I höst debuterar hon som författare och börjar på nytt jobb, som redaktör på SVT:s Uppdrag granskning.
avatar for Hans Peterson Hammer

Hans Peterson Hammer

SVT
Hans Peterson Hammer är redaktör på Uppdrag granskning och arbetar bland annat med att ta beslut om vilka idéer som programmet ska satsa på. Tidigare arbetade han på SVT Nyheter och på Göteborgs-Posten. Han har belönats med Gyllene dynamon för sina insatser som arbetsledare... Read More →


Saturday September 11, 2021 16:15 - 17:15 CEST
Tacticus (enbart på plats)
  Metod

Attendees (3)