Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

Back To Schedule
Saturday, September 11 • 16:15 - 17:15
Att granska bygdens stolthet

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!


Linda Hedenljung avslöjade i Östersunds-Posten korruptionen bakom Östersunds fotbollsklubbs (ÖFK) osannolika framgångar. Samtidigt som Grävseminariet arrangeras i Borås, pågår följden av hennes granskningar i Hovrätten. Den förre ordföranden i ÖFK står åtalad tillsammans med företagare, misstänkta för grova ekonomiska brott när miljontals kronor gått till bland annat fotbollsklubben.

Linda Hedenljung tar en paus från rättegången och deltagarna i Borås får höra henne berätta om sitt arbete med granska och avslöja något som många inte ville höra, sanningen bakom framgångssagan ÖFK.

Föreläsare
avatar for Linda Hedenljung

Linda Hedenljung

Östersunds-Posten
Linda Hedenljung, journalist på Östersunds-Posten, har fått stor uppmärksamhet för sitt enträgna och prisbelönta arbete med att granska Östersunds fotbollsklubb och dess ordförande och tillika vd för det kommunala bostadsbolaget. Arbetet nominerades till guldspade redan... Read More →


Saturday September 11, 2021 16:15 - 17:15 CEST
Chanel (streamas)
  Sportspår