Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

Back To Schedule
Saturday, September 11 • 15:00 - 16:00
Så gräver du för en ung publik

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!


Hur når du ut till den unga publiken med dina gräv? Den unga publiken är en hett eftertraktad målgrupp som många vill nå, men utbudet är enormt så hur ska du få dem att ta del av just ditt jobb? Ida Lundqvist ger dig dina bästa råd om hur hon arbetar med att nå den unga publiken. Det handlar om både ämnesval och presentation. Ida Lundqvist har lång erfarenhet ifrån en av Sveriges absolut största poddar, P3 dokumentär.

Föreläsare
avatar for Ida Lundqvist

Ida Lundqvist

Sveriges Radio
Ida Lundqvist är producent och programmakare för P3 Dokumentär i Sveriges Radio. Hon har tidigare startat podden P3 Nyheter Granskar.Foto: Christian Berg/Sveriges Radio


Saturday September 11, 2021 15:00 - 16:00 CEST
Främre parkett (streamas)
  Unga spåret