Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

Back To Schedule
Saturday, September 11 • 09:00 - 10:00
Ta sekretessfajten mot myndigheterna

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!


Du är något på spåren och begär ut en handling. Myndigheten säger nej, utan tydlig motivering. Vad gör du? Mats Amnell på Fojos Offentlighetsjouren vet allt om offentlighet och sekretess. Här ger han sina bästa tips om hur du får motsträviga myndigheter att leva upp till offentlighetsprincipen.

Föreläsare
avatar for Mats Amnell

Mats Amnell

FOJO/Sydsvenskan
Mats Amnell är specialist på offentlighet och sekretess. Han hjälper andra journalister genom Fojos Offentlighetsjouren. Han arbetar även på Sydsvenskan, samt föreläser om grävande journalistik och ekonomi.


Saturday September 11, 2021 09:00 - 10:00 CEST
Tacticus (enbart på plats)
  Metod