Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

Back To Schedule
Saturday, September 11 • 15:00 - 16:00
Personresearch

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!


Linda Larsson Kakuli är prisbelönt researcher på SVT och ger handfasta tips på hur du snabbt kan hitta den viktigaste informationen om olika typer av personer. Det kan exempelvis vara ett kommunalråd, en brottsmisstänkt eller någon som etablerar ett företag på orten. Här får du tips på källor och arbetsmetoder för att snabbt nå resultat i det dagliga arbetet.

Föreläsare
avatar for Linda Larsson Kakuli

Linda Larsson Kakuli

SVT
Linda Larsson Kakuli är researcher och datajournalist på SVT. Hon har jobbat på SVT Nyheter i 20 år och har under det senaste åren samarbetat med Uppdrag Granskning. Våren 2019 var hon med och avslöjade misstänkt penningtvätt i Swedbank – en granskning som belönades med... Read More →


Saturday September 11, 2021 15:00 - 16:00 CEST
Tacticus (enbart på plats)
  Metod