Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

Back To Schedule
Saturday, September 11 • 11:30 - 12:30
Så granskar du kommuner

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!


Daniel Olsson är granskande reporter på GT/Expressen. Kommunalrådet Maria Rydén i Göteborg fick avgå efter att han granskat hennes lyxresor. Och efter hans granskning av det kommunala parkeringsbolagets dyra konsulträkningar och vänskapskorruption fick vd:n sparken – utan fallskärm. Daniel Olssons avslöjanden börjar ofta med många timmar i kommunala diarier och arkiv. Här delar han med sig av sina tips och hjälper dig att leta efter rätt saker på rätt sätt bland de kommunala handlingarna.

Föreläsare
avatar for Daniel Olsson

Daniel Olsson

GT
Daniel Olsson är granskande reporter på GT/Expressen och specialist på att granska kommuner.


Saturday September 11, 2021 11:30 - 12:30 CEST
Prada (streamas)
  Metod