Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

Back To Schedule
Friday, September 10 • 16:15 - 17:15
Så får du folk att prata

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!


Alla vill prata om det som bubblar inombords – det gäller bara att få dem att prata med just dig. Journalisten och författaren Åsa Erlandsson har lång erfarenhet av att få rädda, misstänksamma, eller svårtillgängliga personer att tala ut. Brottsoffer, anhöriga, gärningsmän och myndighetspersoner. Hon delar med sig av konkreta tips om hur du planerar inför och tar den första kontakten, och lyckas ro publiceringen i land. Åsa använder sig av sina egna och kollegers erfarenheter, samt hämtar inspiration från sin tid inom polisen med bland annat tips från erfarna förhörsledare.


Föreläsare
avatar for Åsa Erlandsson

Åsa Erlandsson

Dagens Nyheter
Åsa Erlandsson har prisbelönats för flera av sina reportage med unika röster. I sin bok om skolattentatet i Trollhättan, som belönades med Stora journalistpriset, fick hon flera personer som talade ut för första gången, bland annat mördarens bror.Hon fick stor uppmärksamhet... Read More →


Friday September 10, 2021 16:15 - 17:15 CEST
Tacticus (enbart på plats)
  Metod