Loading…
Välkomna till Borås och Grävseminariet 2021: 10-11 september

OBS! För att delta digitalt, använd länken som skickades ut via mail till alla deltagare. Där finns länkar till varje session.

Coronasäkerhet på Grävseminariet
  • Vi välkomnar maximalt 250 deltagare till kongresshuset i Borås. Det är det antal som ryms glest placerade i stora Kongressalen, och samtidigt är färre än det maxtak för inomhusarrangemang som slagits fast. Även övriga salar kommer att förses med ett maxtak för antalet deltagare och kontrollanter som säkerställer att fler inte kommer in i de salarna.
  • Mat kommer endast att serveras till sittande gäster som under lunchen och galamiddagen placeras vid bord om åtta personer. Flera kaffestationer under seminariet ska möjliggöra för besökare att ta kaffe utan att behöva trängas.
  • Vi skiljer mellan in och utgång till kongresshuset för att minska risken för trängsel.
  • Deltagare uppmanas att hålla avstånd i alla moment.
  • Alla med sjukdomssymptom ombeds stanna hemma.
  • Vi ser gärna att deltagare på Grävseminariet har tagit minst en dos vaccin.

Back To Schedule
Friday, September 10 • 10:15 - 11:15
Mina sämsta chefer

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!


Paneldebatt som går till botten med frågor som rör arbetsledning. Vad behöver en reporter, och vad behöver reportern inte? Mikael Grill Pettersson (SVT), Josephine Freje (frilans) och Negar Josephi (SR och Bulletin) berättar om sina erfarenheter av mindre bra arbetsledare, och delar med sig av sina erfarenheter, lärdomar och tips till både arbetsledare och andra reportrar.

Moderator: Aldijana Talic Föreläsare
avatar for Mikael Grill Pettersson

Mikael Grill Pettersson

Reporter, SVT
Mikael Grill Pettersson är grävande reporter på SVT Nyheter. Har det senaste året bland annat granskat it-satsningar hos AF, upphandlingar hos MSB, säkerheten hos SAS och kaoset kring sjukvårdens materialleveranser.
avatar for Josephine Freje

Josephine Freje

Frilans
Frilansreporter och guldspadevinnare, frilansat sedan 2006 för bland annat: Uppdrag Granskning, P1 Kaliber, Fokus, DN, Tv4, GP, P3 Brunchrapporten, P3 Nyheter, P4 Dokumentär, P1 Morgon, Studio Ett, Ekot, Expressens grävgrupp, samt varit utrikesstringer med bas i Bangkok och Kigali... Read More →
avatar for Negar Josephi

Negar Josephi

Frilans
Negar Josephi har huvudsaklingen jobbat SR Ekot, både på utrikesredaktionen och som dagreporter.Under 2021 började hon arbeta på den nystartade kaotiska tidningen Bulletin men slutade efter två månader. Numera frilans.
avatar for Aldijana Talic

Aldijana Talic

Götheborgske spionen
Aldijana Talic är chefred.och ansvarig utgivare på Göteborgs universitets magasin. Hon har arbetat på SVT och SR samt varit krönikör på GT/Expressen och ordförande för Publicistklubbens västra krets. Hon sitter i styrelsen för Västsvenska journalisters styrelse samt för... Read More →


Friday September 10, 2021 10:15 - 11:15 CEST
Prada (streamas)
  Arbetsledarspår